Murhuskjeden Håndverksmur - hytter i mur

  Mur&Bo AS er medeier og medlem av Murhuskjeden Håndtverksmur.

  Murhus fra Murhuskjeden Håndverksmur
  Drømmer du om å bo i et stille, svalt hus med godt inneklima? 
  Ønsker du deg et hus som er tilnærmet vedlikeholdsfritt og som ikke må skrapes og males med jevne mellomrom? Ønsker du deg et hus som er litt utenom det vanlige? Da bør du velge murhus fra Håndverksmur! Vi er best på mur.
  Murhuskjeden Håndverksmur har en grunnleggende idé om å gjøre det enklere for folk å bygge murhus.Velg Murhuskjeden Håndverksmur som leverandør av din bolig. Våre murhus er nemlig meget behagelige å leve i og krever et minimum av vedlikehold. Velger du en bolig fra Murhuskjeden Håndverksmur vil du være sikret et hus med meget gode kvaliteter og tidsriktig design som holder i generasjoner. Hvem er Murhuskjeden Håndverksmur?
  Murhuskjeden Håndverksmur AS er en sammenslutning av murmestere og entreprenører som har lokale forhandlere i store deler av landet. Våre murhus settes opp av den enkelte murmester/entreprenør i ditt lokale distrikt. Dette er seriøse håndverksbedrifter som streber mot samme mål, nemlig å tilby den enkelte husbygger en bolig i mur med ekte håndverkskvalitet. Murmesterhus!
  Håndverksmur bygger det murhuset du vil ha! Vi bygger også etter dine egne tegninger av murhus.

   

  Tenk deg en hytte som tåler alt naturen har å by på?

  hytte

  Ønsker du en hytte du kan reise til for å slappe av og nyte late dager, eller bruke tiden til vandring i fjellet eller bading i sjøen? Det kan du hvis du bygger hytte i mur.
  Stilmessig oppfattes en hytte i mur minst like naturlig på fjellet som en tømmerhytte. Denne fritidsboligen har et innslag av naturstein i tørrmuren som bidrar til inntrykket sammen med Altaskifer på taket. En hytte i mur har flere fordeler.
  Du er sikret en sval hytte om sommeren, en varm hytte om vinteren og du slipper vedlikehold.

  Murhuskjeden Håndverksmur har ingen «murhyttekatalog». Kom gjerne til oss med dine tegninger og ideer, eller ta kontakt med din lokale murmesterbedrift, så er drømmehytten snart realisert!
  Arkitekt: Murmester Terje Dyngeland AS


  Se mer på www.handtverksmur.no

  Lest 3292 ganger
  MUR & BO AS, BJØRKMOEN, 7340 OPPDAL | TLF. 908 44 616 | © ALL RIGHTS RESERVED.